1 su bardağı ılık süt
1 paket instant maya
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı şeker
1 yumurta
Aldığı kadar un
Krema malzemeleri:
1 paket kakaolu pasta kreması
Süt
Üzeri için:
Çikolata sos
Pudra şekeri
Hazırlanışı
Hamur malzemelerini bir kaba alın ve azar azar un ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun 1 saat mayalandırın.
Pasta kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabına kaldırın.
Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp tepsiye dizin.
190 derece fırında altları kızarana kadar pişirin.
Soğuyunca aralarını bıçakla kesip kremayı sıkın.
Üzerine çikolata sos gezdirip pudra şekeri serpin.
Afiyet olsun
Sevgilerimle
0 yorum:
Yorum Gönder