- 1 paket toz puding
- 750 ML süt
- 1 paket finger bisküvi
- 7-8 adet kuru kayısı
- 15-20 adet kuru üzüm
- Yarım çay bardağı Antep fıstığı
Süte toz pudingi ekleyeyip kısık ateşte yavaş yavaş karıştırıyoruz.
İçerisine doğranan kuru kayısıları ve üzümü ekleyip bir taşım kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
Altını kapattıktan sonra bisküvi ve Antep fıstığını ekleyerek streç filmle kapladığımız kalıbımıza boşaltıyoruz.
Buzdolabında 4-5 saat beklettikten sonra üzerini istediğiniz şekilde süsleyerek servis ediyoruz.
Afiyet olsun…
Sevgilerimle...
Pınar bunu yapcam her türlü puding olur mu
YanıtlaSilOlur canım evde ne varsa onu kullanabılırsın
YanıtlaSil