29 Ağustos 2014 Cuma

Pratik Pudingli Pasta

Malzemelerimiz


  • 1 paket toz puding
  • 750 ML süt
  • 1 paket finger bisküvi
  • 7-8 adet kuru kayısı
  • 15-20 adet kuru üzüm
  • Yarım çay bardağı Antep fıstığı


Süte toz pudingi ekleyeyip kısık ateşte yavaş yavaş karıştırıyoruz. 
İçerisine doğranan kuru kayısıları ve üzümü ekleyip bir taşım kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz. 
Altını kapattıktan sonra bisküvi ve Antep fıstığını ekleyerek streç filmle kapladığımız kalıbımıza boşaltıyoruz. 
Buzdolabında 4-5 saat beklettikten sonra üzerini istediğiniz şekilde süsleyerek servis ediyoruz. 

Afiyet olsun…

Sevgilerimle...

2 yorum:

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template