15 Eylül 2014 Pazartesi

Derin Dondurucuda Taze Fasulye Saklama

Malzemelerimiz

  • 2 kilo taze fasulye
  • 3 buyuk domates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • Tuz
Hazırlanışı
Taze fasulyeleri ayıklayıp istediğiniz boyutta doğrayın.
Domatesleri doğrayıp kenara alın.
Zeytinyağını tencereye alıp fasulyeleri ekleyin.
Rengi dönene kadar kavurun.
Domateslerini ve tuzunu ekleyip kapağı kapalı olarak 5 dk pişirin.
Buzluk kaplarımıza yada buzluk poşetlerine paylaştırın.
Soğuduktan sonra derin dondurucuya kaldırın.
Bu şekilde hazırlandığı zaman buzluktan çıkardığınızda çok daha kolay pişiyor.
Taze fasulye lezzetinden birşey kaybetmiyor.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template