- 2 kilo taze fasulye
- 3 buyuk domates
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- Tuz
15 Eylül 2014 Pazartesi
Derin Dondurucuda Taze Fasulye Saklama
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Taze fasulyeleri ayıklayıp istediğiniz boyutta doğrayın.
Domatesleri doğrayıp kenara alın.
Zeytinyağını tencereye alıp fasulyeleri ekleyin.
Rengi dönene kadar kavurun.
Domateslerini ve tuzunu ekleyip kapağı kapalı olarak 5 dk pişirin.
Buzluk kaplarımıza yada buzluk poşetlerine paylaştırın.
Soğuduktan sonra derin dondurucuya kaldırın.
Bu şekilde hazırlandığı zaman buzluktan çıkardığınızda çok daha kolay pişiyor.
Taze fasulye lezzetinden birşey kaybetmiyor.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder