6 Eylül 2014 Cumartesi
Garnitürlü Tavuk Pirzola
Malzemelerimiz
4 adet iri but pirzola
1 çay bardağı bezelye
1 çay bardağı Mısır
1 domates
2 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı acı toz biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı biber salçası
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Zeytinyağı biber domates salça ve baharatları robottan geçirip püre haline getirin.
Yıkadığımız tavuk parçalarının her yerine sürün mümkünse birkaç saat bekletin. Fırın tepsisine dizin, aralarına mısır ve bezelyeyi serpiştirin.
250 derece fırında pişirin.
Eğer tavuk parçaları çok iri ise üst kısmı yanar gibi olabilir.
Tavukları maşa yardımıyla çevirin ve pişirmeye devam edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
4 adet iri but pirzola
1 çay bardağı bezelye
1 çay bardağı Mısır
1 domates
2 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı acı toz biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı biber salçası
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Zeytinyağı biber domates salça ve baharatları robottan geçirip püre haline getirin.
Yıkadığımız tavuk parçalarının her yerine sürün mümkünse birkaç saat bekletin. Fırın tepsisine dizin, aralarına mısır ve bezelyeyi serpiştirin.
250 derece fırında pişirin.
Eğer tavuk parçaları çok iri ise üst kısmı yanar gibi olabilir.
Tavukları maşa yardımıyla çevirin ve pişirmeye devam edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder