8 Eylül 2014 Pazartesi
Havuçlu Kabaklı Meze
Malzemelerimiz
1 orta boy kabak
1 havuç
1 diş sarımsak
1 kase yoğurt (susuz)
2 yemek kaşığı mayonez
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ
Hazırlanışı
Havuç ve kabağı jülyen rendeleyip kenara alın.
Sarımsağı doğrayın.
2-3 yemek kaşığı zeytin yağını tavaya alın.
Sarımsağı ekleyin.
Kokusu çıkınca havuçları ekleyip 1 dk soteleyin.
Kabakları ekleyin, tuzunu karabiberini ayarlayıp sebzeleri çok fazla öldürmeden altını kapatın.
Soğumaya bırakın.
Yoğurt ve mayonezi karıştırıp soğuyan sebzeler ile karıştırın.
Üzerini süsleyerek soğuk servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder