15 Kasım 2014 Cumartesi

Arnavut Ciğeri Yapılışı

Malzemelerimiz
500 gr ciğer
3 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tozbiber
1 çay kaşığı Karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz

Kızartmak için
Sıvı yağ

Hazırlanışı
Un ve baharatları harmanlayın.
Ciğeri küp küp doğrayıp una bulayın.
Fazla ununu silkeleyip bol kızgın yağda kızartın.
Ben kızartma için Tefal Actifry kullandım.
(Reklam değil kendi almış olduğum faturalı üründür :))
Afiyet olsun.
Sevgılerımle


4 yorum:

  1. ciğer yemesemde görüntü sunum çok güzel canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkurler begmnıze cok sevındım sevgılerımle

      Sil
  2. canım bende çok severim,ellerine sağlık,nefis görünüyor,öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkurler canım uğramana çok sevındım

      Sil

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template