10 Eylül 2014 Çarşamba
Barbunyalı Taze Fasulye
Malzemelerimiz
500 gr taze fasulye
200 gr taze barbunya içi
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 kesme şeker
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ
Hazırlanışı
Taze fasulyeleri ayıklayıp istediğiniz boyutta doğrayın.
Düdüklü tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı alıp kızdırın.
Soğanları küp küp doğrayıp tencereye alın pembeleştirin.
Barbunya ve taze fasulyeleri ekleyip 5 dk kavurun.
Salça, şeker ve baharatını ekleyip karıştırın.
Üzerlerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede 20 dk pişirin.
Afiyet olsun
Sevgilerimle
500 gr taze fasulye
200 gr taze barbunya içi
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 kesme şeker
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ
Hazırlanışı
Taze fasulyeleri ayıklayıp istediğiniz boyutta doğrayın.
Düdüklü tencereye yarım çay bardağı zeytinyağı alıp kızdırın.
Soğanları küp küp doğrayıp tencereye alın pembeleştirin.
Barbunya ve taze fasulyeleri ekleyip 5 dk kavurun.
Salça, şeker ve baharatını ekleyip karıştırın.
Üzerlerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede 20 dk pişirin.
Afiyet olsun
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder