10 Eylül 2014 Çarşamba

Bonfile Etli Makarna

Malzemelerimiz
200 gr bonfile
Yarım paket makarna
100 gr kaşar rendesi
2 yeşil soğan
2 domates
5-6 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ

Hazırlanışı
2 litre kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip makarnaları istediğiniz dirilikte haşlayın süzüp kenara alın.
Sos tenceresine 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı alın.
Doğradığınız soğan ve etleri alıp yüksek ateşte soteleyin.
 Domates, salça ve baharatı ekleyip domatesler özleşene kadar pişirin. Altını kapatın ve sosu makarnanın üzerine dökün.
Maydanoz ve kaşar serpin.
Afiyet olsun

Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template