5 Eylül 2014 Cuma

Karnabahar Kızartması

Malzemelerimiz
1 orta boy karnabahar
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı toz biber

Kızartmak için;
Sıvı yağ

Üzeri için;
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Yarım çay kaşığı tuz
Nane

Hazırlanışı
Karnabahar çiçeklerine ayırıp 7 dakika buharda haşlayın ( tencerede yumuşayana kadar )
Süt, un ve baharatları kasede çırpın.
Karnabaharları bu sosa bulayıp kızgın yağda kızartın.
Sarımsaklı yoğurt ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template