10 Eylül 2014 Çarşamba

Pastırmalı Jambonlu Pizza


Hamur malzemeleri
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 paket instant maya
Aldığı kadar un

Sos malzemesi
1 su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı biberiye

Üst malzeme
Pastırma
Dana jambon
Kuru domates
Kaşar
Yeşil biber
Kırmızı biber

Hazırlanışı
Hamur malzemelerini bir kaba alın azar azar un ekleyerek yumuşak bır hamur yoğurun 30 dk mayalandırın sonrasında fırın tepsinize uygun şekilde açın tepsiyi yağlayıp yerleştirin.
Sos malzemelerini karıştırın hamurun üzerine bolca sürün.
Son olarak da malzemeleri dilediğiniz miktarda doğrayarak yerleştirin.
200 derece fırında pişirin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template