10 Eylül 2014 Çarşamba
Reyhanlı Sebzeli Tavuk Yemeği
Malzemelerimiz
400 gr doğranmış tavuk göğsü
1 kuru soğan
1 patates
1 havuç
1 küçük su bardağı bezelye içi
1 kırmızı biber
2 yeşil biber
1 yemek kasığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı mor reyhan
Zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Tencereye zeytinyağını alın soğan ve biberleri soteleyin.
Tavuk etlerini ekleyin, tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar sotelemeye devam edin.
Salçasını ekleyip karıştırın.
Son olarak patates, havuç, bezelye ve 1 bardak ılık su ekleyip pişmeye bırakın.
Havuçlar yumuşayınca pişmiş demektir.
Mor reyhan, tuz ve karabiberini serpip 15 dakika dinlendirin servis edin. Afiyet olsun.
Sevgilerimle
400 gr doğranmış tavuk göğsü
1 kuru soğan
1 patates
1 havuç
1 küçük su bardağı bezelye içi
1 kırmızı biber
2 yeşil biber
1 yemek kasığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı mor reyhan
Zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı
Tencereye zeytinyağını alın soğan ve biberleri soteleyin.
Tavuk etlerini ekleyin, tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar sotelemeye devam edin.
Salçasını ekleyip karıştırın.
Son olarak patates, havuç, bezelye ve 1 bardak ılık su ekleyip pişmeye bırakın.
Havuçlar yumuşayınca pişmiş demektir.
Mor reyhan, tuz ve karabiberini serpip 15 dakika dinlendirin servis edin. Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder