19 Ekim 2014 Pazar

Bisküvili Kremalı Pasta

Malzemelerimiz
Taban için
2 paket burçak bisküvi
100 gr erimiş tereyağ
1 turk kahvesi fincanı süt

Üzeri için
500 ML süt
1 paket Dr.oetker creme ole
1 paket kremşanti
Yarım çay bardağı damla çikolata

Üzeri için
Çikolata sos
Şekerleme
Pul çikolata

Hazırlanışı
Taban için bisküvileri rondodan geçirip erimiş tereyağ ile karıştıralım.
Sütü azar azar ekleyip bisküvilere yedirelim.
Kelepçeli kalıbın tabanına yağlı kağıt serelim bisküviyir tabana kaşıkla bastırarak yayalım.
500 ML soğuk süte krem şanti ve creme ole tozunu ekleyip 3dk mikserde çırpalım.
Damla çikolatalarıda ekleyip spatula ile hafifçe dağıtalım.
Kremayı Bisküvi tabanın üzerine yayalım.
Çikolata sosu helezon şeklınde kemanın üzerine gezdirelim.
Kürdan ile ortadan başlayıp dışa doğru çizgiler çekip örümcek ağı şeklini verelım.
Şekerleme ve çikolata ile süsleyelim.
Bir kaç saat buzdolabında beklemesi yeterli .
Tabana mutlaka yağlı kağıt sermeyı unutmayın şahsen kendım pastayı dilimlemekte sıkıntı yaşadım.
Tereyağ donunca yapışabılıyor.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template