14 Ekim 2014 Salı

Fırında Soslu Levrek Tarifi

Malzemelerimiz

  • 2 adet levrek
  • 2 diş sarımsak
  • 2 buyuk patates
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 kahve fincanı zeytinyağ
  • 8-10 dal maydanoz
  • Tuz

Hazırlanışı
Fırın tepsinizin tabanına folyo ile kaplayın.
Patatesleri halka halka doğrayıp tepsiye yayın.
Sarımsak,salça,maydanoz ve zeytinyağını bir kapta harmanlayın.
Temizlediğiniz balıkların üzerine uzunlamasına bıçakla çizik atın.
Hazırladığınız sosu balıkların iç ve dışına fırça ile sürün.
Patateslerin üzerine balıkları koyun.
220 derece fırında patatesler yumuşayana kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle


4 yorum:

  1. nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkur ederım begenmenıze ve ziyaretinize çok sevındım sevgılerımle

    YanıtlaSil
  3. biber salçasını denicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım damak tadınıza uyar begenırsınız Sinem hanım sevgılerımle

      Sil

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template