- 2 adet levrek
- 2 diş sarımsak
- 2 buyuk patates
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 kahve fincanı zeytinyağ
- 8-10 dal maydanoz
- Tuz
14 Ekim 2014 Salı
Fırında Soslu Levrek Tarifi
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Fırın tepsinizin tabanına folyo ile kaplayın.
Patatesleri halka halka doğrayıp tepsiye yayın.
Sarımsak,salça,maydanoz ve zeytinyağını bir kapta harmanlayın.
Temizlediğiniz balıkların üzerine uzunlamasına bıçakla çizik atın.
Hazırladığınız sosu balıkların iç ve dışına fırça ile sürün.
Patateslerin üzerine balıkları koyun.
220 derece fırında patatesler yumuşayana kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilÇok teşekkur ederım begenmenıze ve ziyaretinize çok sevındım sevgılerımle
YanıtlaSilbiber salçasını denicem
YanıtlaSilUmarım damak tadınıza uyar begenırsınız Sinem hanım sevgılerımle
Sil