8 Ekim 2014 Çarşamba

Mantar Dolması

Malzemelerimiz
400 gr kültür mantarı
200 gr kıyma
1 kuru soğan
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ

Hazırlanışı
Tavaya az miktar zeytinyağını alıp soğanı pembeleştirin.
Kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar pişirin.
Baharat ve salçasını ekleyip harmanlayın altını kapatın.
Mantarların dış kısmındaki zarı soyun.
Ortalarını temizleyin.
Hazırladığınız harcı mantarların orta kısmına doldurun üzerlerine kaşar serpin.
Mantarları fırın tepsisine dizip 220 derece fırında kalarlar eriyene kadar pişirin.
Ben patates ve kabak ile servis ettim.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template