15 Aralık 2014 Pazartesi

Prenses Pasta

Malzemelerimiz
Kek malzemesi
2 yumurta
1,5 turk kahvesı fıncanı şeker
1 turk kahvesi fıncanı yoğurt
1 turk kahvesi fıncanı sıvı yağ
3 Türk kahvesi fincanı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu

Krema malzemesi
Yarım paket çikolatalı creme ole
100 gr labne peynırı
250 ML soğuk süt

Süsleme için
Cips çikolata
Şekerleme



Hazırlanışı
Kek kalıbını margarın ıle yağlayıp un serpelim.
Yumurta ve şekeri 5 dk çırpalım.
Yoğurt ve yağını ekleyip 1 dk daha çırpalım.
Un,kakao,Vanilya ve kabartma tozunu eleyerek ekleyip karıştıralım.
Hamuru kek kalıbına döküp 175 derece onceden ısıtılmış fırında pişirelim.
Yarım paket creme ole ile 250 ml sütü 3-4 dk mikser ile çırpalım.
100 gr labne peynırını ekleyıp çırpalım.
Kek kalıbını ters çevırıp oyuk kısmına kremayı yayalım.
Üzerini dilediğiniz şekılde renklendirebılırsınız.
Tarıf 20-22 cm ortası oluklu tart kalıbı için uygundur.
Afiyet olsun.
Sevgılerımle



0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template