- 2 su bardağı taze barbunya içi
- 2 adet havuç
- 2 diş sarımsak
- 1 adet kapya biber
- 1 küçük kuru soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 kesme şeker
- 1 çay kaşığı Karabiber
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
23 Eylül 2014 Salı
Barbunya Pilaki Tarifi
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Düdüklü tencereye zeytinyağını alıp kızdırın.
Soğan ve sarımsakları doğrayıp tencereye ekleyin.
Havuçları küp küp doğrayıp ,kırmızı biberi doğrayıp tencereye alın.
Domates,salça,karabiber ve şekeri ekleyip 5 dk pişirin.
Barbunyaları ekleyip üzerlerini 1 parmak geçecek kadar su koyun.
Düdüklü tencerede ortalama 20 dk pişirin.
Afiyet olsun .
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bende Barbunyayı düdüklü tencerede pişirenlerdenim. Ellerinize sağlık sanki benim için pişirmişiniz.
YanıtlaSilSevgiler
Birgulunlezzetleri
Aynen düdüklü tencere elim ayağım benım sevgılerımle çok teşekkurler
Sil