8 Eylül 2014 Pazartesi

Basit Rulo Pasta

Malzemelerimiz
1 paket hazır rulo kek
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 hazır nescafe

Süslemek için
Şekerleme
Antep fıstığı

Hazırlanışı
Düz bir tepsiyi streç film ile kaplayın hazır rulo pastayı yarım cm kalınlığında dilimleyip streç filmin üzerine dikdörtgen şeklinde dizin hazır kahveyi sıcak su ile hazırlayıp dilimlediğiniz kekleri kahve ile ıslatın.

200 ml soğuk süt ile krem şantiyi hazırlayın ıslattığımız keklerin üzerine sürün alttaki streç filmin yardımıyla sarıp rulo yapın burada dikkat etmeniz gereken kekin iyice ıslanmış olması yoksa rahat rulo yapamazsınız.

Dolapta 3-4 saat beklettikten sonra streç filmi keserek çıkartın ve istediğiniz şekilde süsleyin.

Ben artan krem şantiyi krema pompasına koyup yıldız uç ile sıktım Antep fıstığı ve şekerleme ile süsledim.

Afiyet olsun

Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template