10 Eylül 2014 Çarşamba

Bisküvili Yalancı Tavukgöğsü

Malzemelerimiz
1 paket burçak bisküvi
1 litre süt
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
150 gr tereyağı

Üzeri için
Antep fıstığı
Taş çikolata
Şekerleme

Hazırlanışı
Burçak bisküviyi toz haline getirip küçük kare borcama yayın.
Süt, şeker, un, pirinç unu ve nişastayı çırpın.
 Ocağa alıp orta ateşte göz göz olana kadar pişirin.
Koyulaşınca altını kapatın tereyağ ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Bisküvilerin üzerine dökün Antep fıstığını üzerine serpin 3-4 saat buzdolabında bekletin, dilimleyip süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template