- 1 kilo börülce
- 2 orta boy domates
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
16 Eylül 2014 Salı
Derin Dondurucuda Börülce Saklama
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Börülceleri ayıklayıp istediğiniz büyüklükte doğrayın.
Bol suda yıkayıp süzün.
Domateslerin kabuklarını soyup zar büyüklüğünde doğrayın.
Tencereye zeytinyağını alıp kızdırın Börülceleri ekleyin.
Börülcenin rengi değişene kadar kavurun.
Domatesleri ve tuzunu ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
5 dk kapağı kapalı olarak pişirin.
Buzluk kaplarına yada buzluk poşetlerine paylaştırın.
Soğuyunca derin dondurucuya kaldırın.
Afiyet olsun
Sevgilerimle....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder