6 Eylül 2014 Cumartesi
Etli İspir Fasulyesi Tarifi
Malzemelerimiz
400 gr kuzu kuşbaşı et
250 gr ispir fasulyei
2 adet domates
1 adet kuru soğan
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber
Tuz
Zeytinyağ
Hazırlanışı
Fasulyeleri 6 saat ılık suda bekletin.
Bekleyen fasulyeleri düdüklü tencerede 15 dk haşlayın.
Tencereye 3 yemek kaşığı zeytinyağ alıp soğan ve eti kavurun.
Biber, salça ve domatesi sırasıyla ekleyin.
Tamamen suyunu salınca fasulyeleri ekleyip üzerini geçecek kadar su koyun.
Son olarak baharatlarıda ekleyip pişmeye bırakın.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder