3 Eylül 2014 Çarşamba

Evde Tavuk Döner Yapımı


Malzemelerimiz
500 gr tavuk göğsü
4 adet lavaş ekmeği( kişi sayısına göre)
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber
Kekik
Tuz
Zeytinyağı

Arzuya göre
Turşu,  domates, ketçap

Hazırlanışı
Tavuk göğsünü düdüklü tencerede 15 – 20 dk haşlayıp soğumaya bırakın soğuduktan sonra ince ince ayırın tavuk etlerini kenara alın.
Yayvan bır tavaya az miktar zeytinyağı alın halka halka doğradığınız soğanı soteleyin.
Salçayı ekleyip iyice yedirin.
Tavuk, kekik ve karabiberi de ekleyip iyice karıştırın.
 Üzerine lavaşları kapatın tavanın sıcağıyla ısınsın.
 Ben turşu domates ve ketçap ile dürümleri yaptım siz isterseniz salata ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template