2 Eylül 2014 Salı

Labne Peynirli Hamur Kızartması


Malzmelerimiz
1 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket instant maya
3,5 su bardağı un

İç malzeme için;
Labne peyniri

Kızartmak için;
Sıvı yağ

Hazırlanışı
Süte şeker ve mayayı koyup kabarınca diğer malzemeleri de ekleyip iyice yoğuralım.
30 dakika hamuru dinlendirelim.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım ve elimizle açalım. İçlerine bir tatlı kaşığı labne peyniri koyup kapatalım.
Kızgın yağda arkalı önlü kızartalım.

Afiyet olsun.


Sevgilerimle...

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template