25 Eylül 2014 Perşembe

Mırmır Balığı Nasıl Yapılır

Malzemelerimiz

  • 4 adet mırmır balığı
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu veya 1 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ


Hazırlanışı
Balıkları temizleyip bol suda yıkayıp süzdürün.
Salça,sarımsak,kekik ve tuzu balıkların iç ve dışına fırçayla yedirin.
Tavaya yağı alıp kızdırın.
Balıkları kızartın.
Yanına kekikli patates ve narekşili domates salatası ile servis edin.
Afiyet olsun.

  • Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template