Hazırlanışı
5 adet halley bisküvi
1 adet orman meyveli krem şanti
200 ml süt
Çikolata sos için;
1 paket hazır çikolata sosu
100 ml süt
Hazırlanışı
200 ml soğuk süt ile krem şantiyi üzerindeki tarıfe göre hazırlayın.
Halley bisküvileri bıçakla minik minik doğrayın ve hazırladığınız krem şantiye karıştırın.
Hazırladığınız bu karışımı streç film ile kapladığınız kalıba dökün ve dolapta 5-6 saat bekletin.
Çikolata sosun bir paketi benim pastama fazla geleceğinden ben paketin 5′te birini kullandım.
Yani 100 ml süte 25 gr çikolata sosundan koyup üzerindeki tarife göre pişirdim.
Karıştırarak soğutun ve pastanın üzerine dökün.
Hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun…
0 yorum:
Yorum Gönder