- 1 adet bayat somun ekmeği
- 1 su bardağı süt
- 2 adet yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için sıvı yağ
20 Eylül 2014 Cumartesi
Sarımsaklı Sütlü Ekmekler
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Ekmekleri 1 parmak kalınlığında dilimleyip kenara alın.
Sos malzemelerini geniş bir kaba alıp iyice çırpın.
Ekmeklerin iki yüzünü sosa bulayıp kızgın yağda kızartın.
Çok basit ama çok lezzetli oluyor.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder