20 Eylül 2014 Cumartesi

Sarımsaklı Sütlü Ekmekler

Malzemelerimiz

  • 1 adet bayat somun ekmeği
  • 1 su bardağı süt
  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı
Ekmekleri 1 parmak kalınlığında dilimleyip kenara alın.
Sos malzemelerini geniş bir kaba alıp iyice çırpın.
Ekmeklerin iki yüzünü sosa bulayıp kızgın yağda kızartın.
Çok basit ama çok lezzetli oluyor.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template