4 Eylül 2014 Perşembe
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi
Malzemelerimiz
500 gr kemikli tavuk eti
4 adet orta boy patates
2 orta boy havuç
1 çay bardağı bezelye
Kekik
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Düdüklü tencereye tavuk etlerini koyun.
Üzerine karabiber ve tuzu serpin.
Tavukların üstünü geçecek kadar su ekleyip 10 dakika pişirin. Patatesleri ve havuçları soyup irice doğrayın.
Tavukların üzerine ekleyin.
Bezelyeleri de ekleyip kekik serpin.
5 dakika daha pişirin.
Ben yağ kullanmadım tavuklarım derili ve yağlıydı
(düdüklü tencerem yeni nesil saatli olanlardan oldukça çabuk pişiriyor sizin tencerenizde süre değişebilir )
Afiyet olsun..
Sevgilerimle
500 gr kemikli tavuk eti
4 adet orta boy patates
2 orta boy havuç
1 çay bardağı bezelye
Kekik
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Düdüklü tencereye tavuk etlerini koyun.
Üzerine karabiber ve tuzu serpin.
Tavukların üstünü geçecek kadar su ekleyip 10 dakika pişirin. Patatesleri ve havuçları soyup irice doğrayın.
Tavukların üzerine ekleyin.
Bezelyeleri de ekleyip kekik serpin.
5 dakika daha pişirin.
Ben yağ kullanmadım tavuklarım derili ve yağlıydı
(düdüklü tencerem yeni nesil saatli olanlardan oldukça çabuk pişiriyor sizin tencerenizde süre değişebilir )
Afiyet olsun..
Sevgilerimle
Etiketler:
bezelye,
haşlama tarifi,
havuç,
patates,
tavuk haşlama,
Tavuk Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder