2 Ekim 2014 Perşembe

Köpoğlu Tarifi

Malzemelerimiz
1.5 kilo patlıcan
Yarım kilo kapya biber
2 adet domates
3 adet yeşil biber
Yarım çay bardağı zeytinyağ
3 yemek kaşığı sirke
Yarım limon suyu
1 diş sarımsak
Süslemek için maydanoz ve ceviz

Hazırlanışı
Biber ve patlıcanları közleyip kabuklarını soyun.
Soydugunuz biber ve patlıcanları bıçakla doğrayarak karıştırın.
Tavaya zeytinyağını alıp yeşil biber ve domatesi soteleyip suyunu çektirin.
Soteledegınız sebzelerı patlıcanların üzerine ekleyin.
Son olarak sirke,sarımsak,limon suyu ve tuzunu ekleyip harmanlayın.
Maydanoz ceviz ile  süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgılerımle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template