27 Kasım 2014 Perşembe
Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye
Malzemelerimiz
1 su bardagı kuru fasulye
2 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet yeşil sıvrı bıber
1 su bardagı doğranmış sucuk
1 tatlı kaşığı biber salçası
Yarım çay bardagı zeytinyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Fasulyeleri geceden ılık suya ıslayın.
Sabah cok hafıf dırı kalacak şekılde haşlayın.
Tüm malzemeyi doğrayıp güveç kaba yerleştirin.
Tuz ve karabıberını damak zevkinize gore ayarlayın.
Üzerini alimünyum folyo ıle kapatın.
250 derece fırında pişirin.
Fasulyenızın cinsine göre pişirme süreniz degısebılır.
Fırından almadan 10 dk önce folyoyu kaldırıp o şekılde pişirin.
Ben yazdan hazırlamış oldugum domates sosumu ve biberlerımı kullandım daha lezzetli oldu.
Afiyet olsun.
Sevgılerımle
1 su bardagı kuru fasulye
2 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet yeşil sıvrı bıber
1 su bardagı doğranmış sucuk
1 tatlı kaşığı biber salçası
Yarım çay bardagı zeytinyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Fasulyeleri geceden ılık suya ıslayın.
Sabah cok hafıf dırı kalacak şekılde haşlayın.
Tüm malzemeyi doğrayıp güveç kaba yerleştirin.
Tuz ve karabıberını damak zevkinize gore ayarlayın.
Üzerini alimünyum folyo ıle kapatın.
250 derece fırında pişirin.
Fasulyenızın cinsine göre pişirme süreniz degısebılır.
Fırından almadan 10 dk önce folyoyu kaldırıp o şekılde pişirin.
Ben yazdan hazırlamış oldugum domates sosumu ve biberlerımı kullandım daha lezzetli oldu.
Afiyet olsun.
Sevgılerımle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder