31 Ağustos 2014 Pazar

Fırında Çipura Tarifi


Malzemelerimiz
3 adet çipura(sayınıza göre)
2 adet patates
1 kuru soğan
1 domates
3 sivri biber
Tereyağı
Zeytinyağı
Tuz karabiber



Hazırlanışı

Tüm sebzeleri halka halka doğrayalım .
Balıkları temizleyip iyice yıkayalım .
Tepsimizi yağlayıp en alta patatesleri dizelim sonra balıkları ve sebzeleri yerleştirelim .
Balıkların üzerine güzel kızarsın diye tereyağ sürelim dilerseniz balığın arasınada birer parça tereyağ koyabılırsınız .
Üzerlerine tuz ve karabiberi serpin 220 derecede pişirebilirsiniz en son patates pişiyor o yüzden onun şişmesini takip ederek yemeğinizin hazır olup olmadığını anlayabilirsiniz .
Afiyet olsun.

Sevgilerimle 



0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template