4 Eylül 2014 Perşembe

Zeytinyağlı Barbunya Yapımı

Malzemelerimiz
400 gr barbunya ( konservede olabılır)
2 büyük boy havuç
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
2 küp şeker
Karabiber
Tuz
4 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
Soğanları ve havuçları istediğiniz boyutta doğrayın.
Tencereye zeytinyağını alın ve soğanları soteleyin.
Ardından havuçları koyup soteleyin.
Salçayı, şekeri ve barbunyaları ekleyin.
Üzerlerini iki parmak geçene kadar su koyun.
Barbunyaları yumuşayıncaya kadar kontrollü pişirin.
Pişince maydanozla süsleyebilirsiniz.
 Pilavla servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle...

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template