4 Eylül 2014 Perşembe
Zeytinyağlı Barbunya Yapımı
Malzemelerimiz
400 gr barbunya ( konservede olabılır)
2 büyük boy havuç
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
2 küp şeker
Karabiber
Tuz
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Soğanları ve havuçları istediğiniz boyutta doğrayın.
Tencereye zeytinyağını alın ve soğanları soteleyin.
Ardından havuçları koyup soteleyin.
Salçayı, şekeri ve barbunyaları ekleyin.
Üzerlerini iki parmak geçene kadar su koyun.
Barbunyaları yumuşayıncaya kadar kontrollü pişirin.
Pişince maydanozla süsleyebilirsiniz.
Pilavla servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle...
400 gr barbunya ( konservede olabılır)
2 büyük boy havuç
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
2 küp şeker
Karabiber
Tuz
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Soğanları ve havuçları istediğiniz boyutta doğrayın.
Tencereye zeytinyağını alın ve soğanları soteleyin.
Ardından havuçları koyup soteleyin.
Salçayı, şekeri ve barbunyaları ekleyin.
Üzerlerini iki parmak geçene kadar su koyun.
Barbunyaları yumuşayıncaya kadar kontrollü pişirin.
Pişince maydanozla süsleyebilirsiniz.
Pilavla servis edin.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle...
Etiketler:
Bakliyat Yemekleri,
barbunya,
barbunya tarifi,
havuç,
kuru soğan,
salça,
Zeytinyağlı Yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder