- 4 adet top patlıcan
- 1 adet domates
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kızartmak için sıvıyağ
17 Eylül 2014 Çarşamba
Soslu Patlıcan Kızartması Yapılışı
Malzemelerimiz
Hazırlanışı
Patlıcanları alacalı soyup 4'e bölün.
Tuzlu suda yarım saat bekletin.
Patlıcanları süzüp iyice kurulayın.
Ben patlıcanları Tefal Actifry ile kızarttım, siz bol kızgın yağda kızartabılırsınız.
Kızarttığımız patlıcanları tencereye alalım üzerine domates ve sarımsakları doğrayalım.
Tuz ve karabiberinide ekleyip orta ateşte domatesler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Sıcak servis edelim.
Afiyet olsun.
Sevgilerimle
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder