1 Eylül 2014 Pazartesi
Tereyağlı Sebzeli Çipura Tarifi
Malzemelerimiz
2adet çipura
1 kuru soğan
2 tatlı kaşığı tereyağ
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet patates
Tuz
Karabiber
2 adet defne yaprağı
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı fesleğen
Hazırlanışı
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip balıkları yerleştirin.
Balıkların iç kısmına ve derisine tereyağ sürün .
Defne yaprağı sarımsak ve fesleğeni balığın içine yerleştirin.
Sebzeleri doğrayıp balıkların etrafına koyup tuz Karabiber serpin.
200 derece fırında pişirin .
Afiyet olsun.
Sevgilerimle....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder