1 Eylül 2014 Pazartesi

Tereyağlı Sebzeli Çipura Tarifi


Malzemelerimiz
2adet çipura
1 kuru soğan
2 tatlı kaşığı tereyağ
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet patates
Tuz 
Karabiber 
2 adet defne yaprağı
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı fesleğen
Hazırlanışı
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip balıkları yerleştirin.
Balıkların iç kısmına ve derisine tereyağ sürün .
Defne yaprağı sarımsak ve fesleğeni balığın içine yerleştirin.
Sebzeleri doğrayıp balıkların etrafına koyup tuz Karabiber serpin.
200 derece fırında pişirin .

Afiyet olsun.

Sevgilerimle....

0 yorum:

Yorum Gönder

 
PINARIN KAZANI Blogger Template by Ipietoon Blogger Template